ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣΞεβούλωμα ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Ξεβούλωμα του νεροχύτη της κουζίνας σε Γλυφάδα

Η κουζίνα είναι το κέντρο και η καρδιά ενός σπιτιού. Το δωμάτιο αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένας αποθηκευτικός χώρος για μαγειρικά μικροπράγματα. Είναι το μέρος όπου μαζευόμαστε με την αγαπημένη μας οικογένεια και τους φίλους για γιορτινά τραπέζια. Δυστυχώς αυτό είναι επίσης και το δωμάτιο που είναι παράδεισος για τα μικρόβια!

Εκτός από την τουαλέτα η κουζίνα είναι μάλλον το πιο πολυσύχναστο δωμάτιο στο σπίτι και χρειάζεται περισσότερο καθημερινό καθάρισμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κουζίνα το έχει ο νεροχύτης. Αποφάγια και λίπη από τις τροφές καταλήγουν εκεί με αποτέλεσμα ο νεροχύτης να βουλώσει.

Όπως προ-αναφέραμε, βασική αιτία απόφραξης του νεροχύτη είναι το λίπος και τα υπολείμματα τροφών που συγκεντρώνονται στα τοιχώματα των σωληνώσεων και είναι οι κυριότερη αιτία βουλώματος ή απόφραξης στη του νεροχύτη στη Γλυφάδα.

Οι αποφράξεις γλυφάδας Αντωνίου σας παρέχουν την λύση για κάθε πρόβλημα στο ξεβούλωμα του νεροχύτη της κουζίνας.

Μεθόδοι αντιμετώπισης και απόφραξης του νεροχύτη Γλυφάδα

Με βεντούζα απόφραξης. Αυτή είναι η πιο «παραδοσιακή» μέθοδος. Αν και αποτελεσματική, ειδικά για μια γυναίκα αποτελεί μια αρκετά κοπιαστική εργασία.

Με χρήση μαγειρικής σόδας. Χύνουμε στο στόμιο του νεροχύτη μαγειρική σόδα και την αφήνουμε να δράσει για λίγα λεπτά. Στην συνέχεια ρίχνουμε 1 λίτρο ζεστό νερό.

Φυσικά αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν τότε με κλήση στους ειδικούς της απόφραξης το πρόβλημα σας θα γίνει παρελθόν! Κλικ εδώ για επικοινωνία!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment